Wie wil er een Reynaertje? Nou, iedereen wel. Het Bezoekersmanagement Hulst verkoopt de vosjes die lange tijd de gevels in de binnenstad sierden. De actie was donderdag nog maar net op de sociale media geplaatst, of het regende al mailtjes. Laatkomers zijn niet bij voorbaat kansloos: de vosjes gaan in de verloting.

De vosjes, te koop voor 30 euro per stuk, hingen zo’n twintig jaar aan verschillende panden in de Hulster binnenstad. Dit voorjaar zijn de Reynaertjes verwijderd, maar ze keren na het opknappen van de straten in het centrum, niet meer terug. Het Bezoekersmanagement kan niet garanderen dat de verlichting het nog doet, maar voor een handige klusser moet dit te repareren zijn, denkt de organisatie.

Wie een vosje wil bemachtigen, kan zich tot 1 mei aanmelden via info@hulstnet.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Er zijn 30 vosjes beschikbaar, maximaal 1 vosje per persoon.