Rondom Hulst zijn op het moment kleurrijke taferelen te zien. De bloemenvelden staan in bloei: nu de tulpen en hyacinten en – eind mei – de pioenrozen. Wil je ze zien of fotograferen? Download dan een plattegrond op de website van Inulst.

Het infopunt #Inulst krijgt de laatste tijd veel vragen over waar de bloeiende velden te vinden zijn. Inulst heeft ze daarom op een kaartje gezet. Het kaartje is gratis te downloaden op de website www.inulst.nl/zien-en-doen of af te halen, na afspraak bij het infopunt aan de Overdamstraat 15 in Hulst. De medewerkers wijzen er op dat betreden van de velden verboden is en dat bezoekers van de bollenvelden andere gebruikers van de polderwegen niet in gevaar mogen brengen. “Zo blijft het voor iedereen leuk om van deze kleurenpracht te genieten”, zegt Monique de Bruyn van het infopunt.