De letters INULST hebben een nieuwe plek gekregen bij het Reynaertcollege aan de Zoutestraat in Hulst. Daar blijven ze tot half mei staan. Daarna gaan de letters tot aan de zomervakantie naar de locatie van het Reynaertcollege aan de Gildenstraat. Het is de vierde keer dat ze op tournee gaan en hun vaste stek aan de Van der Maelstedeweg hebben verlaten.

Voordat ze naar de Zoutestraat verhuisden waren ze even terug op de Van der Maelstedeweg. Ze hebben al op Perkpolder, in Graauw en bij de Keldermanspoort in Hulst gestaan.

Het beeldmerk INULST zag op 1 juni 2018 het levenslicht. Met deze iconische letters schaarde Hulst zich in een
rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet. De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog.
INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media.

INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting werd uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.