Eindelijk de familie weer zien. Afspreken met vrienden. Naar het pretpark of het strand. Een slaap- of discofeestje. Weer winkelen. De honderden tekeningen voor de ramen van Den Dullaert in Hulst zijn ware hartenkreten. Basisscholieren uit de gemeenten Hulst deelden massaal hun liefste wens wat ze zouden doen ná corona. Bijna vierhonderd kinderen lieten hun hart spreken.

De complete voorgevel van het gemeenschapscentrum is sinds deze week beplakt met de kunstwerkjes. Aandoenlijk, vindt ook een bezoekster die maandag al kwam stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Initiatief voor de tekenwedstrijd komt van de Rotary in Hulst. Die heeft een geldbedrag in het vooruitzicht gesteld voor spelmateriaal voor vijf deelnemende scholen én een publieksprijs voor de maker van de tekening met de meeste stemmen. Tot 26 maart kunnen passanten en bezoekers een foto maken van hun mooiste of meest vertederende tekening en hun voorkeur doorsturen. Hiervoor heeft beheerder Denny mac Taggert van Den Dullaert speciaal een WhatsApp-nummer beschikbaar gesteld: 06 57620339.